Roadtrippend Europa door

Het is bijna weer zover, de temperaturen stijgen en de lente is in volle gang. Hetgeen wat ons te wachten staat is de zomer en daarmee de zomervakantie! Kan jij ook niet wachten tot je heerlijk kan genieten van de warme temperaturen en het zwemmen in de zee? In dit artikel word je meegenomen in de mooiste roadtrip routes van Europa. Met Mercedes Benz occasions scheur jij de bergen door en geniet je van al het moois dat ons continent te bieden heeft.

1.      Roadtrip Ibiza

Een van de bekendste Spaanse eilanden is Ibiza. Het is een erg divers eiland met hippiemarkten, mooie strandjes en lekkere restaurants. Deze roadtrip kan je in drie dagen doen, waardoor je de mogelijkheid hebt om daarnaast enkele dagen lekker op het strand te liggen. Es Vedra staat bekend om zijn magische ervaring en de mooie zonsondergang. Niets is beter dan met een wijntje en wat hapjes in de auto stappen en op de kliffen deze zonsondergang te bekijken.

2.      Roadtrip Amalfikust

Voor de liefhebbers van Italië is de Amalfikust een goede oplossing. De Amalfikust is een 50 kilometer lange kustlijn die loopt van Sorrento tot Salerno. Positano is een van de bekendste plaatsen van de Amalfikust, deze stad is gebouwd op een berg aan de zee en heeft hele smalle, steile straatjes. Zorg er dus voor dat je je auto voor dit stadje even aan de kant zet, want hier rijden is niet echt een pretje. De Amalfikust staat bekend om de kleurrijke huisjes en de blauwe zee, het staat hiermee dan ook niet voor niets op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

3.      Roadtrip Madeira

Het Portugese eiland Madeira mag niet ontbreken aan deze lijst. Madeira is enorm veelzijdig met culturele dorpjes en een prachtige natuur. Daarnaast heeft het ook het gehele jaar door aangename temperaturen waardoor je zowel in het voor- als najaar hierheen kan gaan. Houd er wel rekening mee dat je bij aankomst je horloge een uurtje moet verzetten door het tijdsverschil. Met Volvo occasions kan jij in alle comfort het hele eiland rondrijden. Rijdt naar Funchal en zet hier jouw occasion even aan de kant om walvissen te gaan spotten.

Europa biedt dus diverse mogelijkheden voor een prachtige vakantie. Het enige wat jou nu nog staat te wachten, is boeken.

Plaats een reactie